Beste mensen,

Wegens de huidige corona-situatie heeft HotelBedding vergaande maatregelen getroffen voor zowel de veiligheid van u, uw gasten en onze medewerkers. Ervan uitgaande dat wij de komende tijd nog bij u kunnen leveren; willen wij dat graag onder de volgende condities blijven doen, opdat de algemene gezondheid niet in geding komt voor ons allen. U moet er helaas rekening mee houden dat wij niet kunnen garanderen dat onze leveringen de komende periode door zullen gaan of op tijd geleverd kunnen worden. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte. In principe zullen de door ons gemaakte afspraken voor alsnog worden nagekomen. Ook is het helaas mogelijk dat onze fabrieksproductie in Duitsland afschaalt c.q. sluit. Denkt u daarnaast aan een eventuele grenssluiting of ernstige vertragingen aan de grens. Vanuit voorzorgsmaatregelen werken wij met een kleinere bezetting op kantoor en projecten.

Wij van HotelBedding hebben de kwaliteit van onze service hoog in het vaandel staan en uiteraard kunt u blijven uitgaan van onze volledige toewijding.

Daarom hebben wij de volgende maatregelen getroffen om voor u en ons nog alles zo goed mogelijk naar gezondheid én wens te laten verlopen.

  • Contact met onze bezorgers en uw medewerkers zal tot een minimum van 2 meter worden gebracht.
  • Zorgt u er alstublieft voor dat alle benodigdheden voor het betreden van de kamers klaarliggen (sleutels, keycards, kamerlijst, etc.) en nog liever dat de deuren voorafgaand geopend zijn.
  • Zorgt u dat de doorloop (heen en weer) naar de kamers vrij is.
  • Zorg ervoor in het geval van het afvoeren van bedden, dat deze bedden ontdaan zijn van beddengoed en -linnen en dat de bedden 24 uur niet in gebruik zijn geweest in de desbetreffende kamers.
  • Het tekenen van de pakbon zal per e-mail gedaan worden.
  • Wij kunnen niet garanderen dat wij over het aantal mensen kunnen beschikken, die wij nodig hebben om het programma wat u normaal van ons gewend bent, ook daadwerkelijk te kunnen uitvoeren. Mocht dat het geval zijn dan zullen wij u hier zo spoedig mogelijk over informeren.
  • Mochten er gezondheidsklachten heersen onder uw of ons personeel; laten wij elkaar dat dan melden, zodat we de afspraak kunnen verplaatsen.
  • Tot nader order is onze showroom gesloten zowel voor particulieren en zakelijke bezoek. U kunt natuurlijk altijd terecht op onze zeer informatieve websites en telefonisch en per email contact met één van onze accountmanagers voor ondersteuning die gewoon voor u beschikbaar zijn tussen 09:00 en 17:30.

Zakelijk T: +31(0)71-4063666 Particulier T: +31(0)71-4078144

W: www.hotelbedding.nl & www.hotelbedding4you.nl

Net zoals iedereen volgen wij het nieuws en de ontwikkelingen op de voet en werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM.

Ik wens iedereen het allerbeste in deze en komende onzekere tijden!

Met vriendelijke en dienstbare groet,

Dennis de Lie

CEO & Eigenaar HotelBedding